Kunne du tænker dig at blive en del af Herlev Eagles ?

Herlev Eagles og Herlev Ishockey Klub har igennem mange år opbygget og udviklet ishockey i Danmark og har dermed placeret Herlev på landkortet blandt Danmarks bedste ishockey klubber.

Med en enkelt guldmedalje i historikken tilbage i 1984 et det efterhånden noget tid siden Herlev Eagles har vundet noget af betydning. Med andre ord kan du og din virksomhed være med til at ændre dette. Herlev Eagles har netop kvalificeret sig til Final4 og denne sæson er vi for alvor begyndt at spille med i den sjove ende af tabellen.

Vi er taknemmelige for den helt unikke støtte vi får fra vores sponsorer og supportere. Denne opbakning er en uvuderlig støtte som er helt unik i Herlev Eagles.

Sponsor og VIP Lounges

Gennem et sponsorat er der således mulighed for at sætte dit fingeraftryk på hvordan Herlev Eagles skal udvilke sig de kommende sæsoner. Der er en bred vifte af muligheder for at profilere din virksomhed samt pleje dine kunder og medarbejdere. Der er mulighed for at blive set på og omkring isen i arenaen gennem reklamer på bander, Cube eksponering, isen, tribunerne o.m.a. Af andre sponsorater kan vi hos Herlev Eagles også tilbyde et kampsponsorat, som giver en unik mulighed for, at blive eksponeret og profileret på mange måder over en hel kamp.
Ved et medlemskab af Powerplay netværket er du med i et netværk der tæller en masse medlemmer og ikke mindst en masse spændende virksomheder. Således er der masser af grundlag for at kombinere business til business med en super oplevelse når Herlev Eagles får Ørneborgen til at koge i Spar Nord Arena. Der er spisning til alle kampene ligesom der også med løbende mellemrum er større events med underholdning eller foredragsholdere.

Powerplay netværket har vokset sig stort og stærkt og består idag af mange spændende virksomheder som mødes en gang om måneden.

Møderne afholdes om morgenen hos medlemmer og i Spar Nord Arena. 

Hos os er det ikke bare et sponsorat – det er et samarbejde

Hos Herlev Eagles er mulighederne mange og kan tilpasses til netop dine behov. Vi har ikke faste eksponeringspakker, hvor man får en masse ubrugelige varer til en masse penge. Vi skræddersyr løsningen så den passer til dine tanker og ikke mindst budget.
Ønsker du at høre mere om muligheden for at profilere din virksomhed hos Herlev Eagles, så kan du kontakte direktør Lars Skjøth på tlf. 2136 2275 eller ved at sende en e-mail til lcs@elitehockey.dk så tager vi kontakt til dig efterfølgende.