Magnus Koch har skrevet endnu et år med Herlev Eagles.

Trods sine blot 20 år går Magnus ind til sin 3. sæson for ørnene og han har fundet sig rigtigt godt til rette i PM Montage arena.

Magnus er en fysisk stærk og robust spiller med hovedvægt på den defensive del af spillet.

Sportschef Nicolai Flindt udtaler:

”Magnus kom til Herlev for 2 år siden og var på daværende tidspunkt ung og uprøvet. Han har gennemgået en stærk udvikling under Patric Wener og Filip Faurholm og lagt på sit spil, efterhånden også offensivt. Vi ser stadig masser af udviklingsmuligheder for Magnus og helt naturligt også at Magnus skal tage større og større ansvar.

Vi er glade for at have Magnus klar til endnu en sæson.”

Lasse Mortensen kommer til fra Rødovre Mighty Bulls.

Lasse er en ung back og har siden barnsben spillet i Rødovre, de seneste 3 sæsoner for Mighty Bulls.

Højde og dermed rækkevidde samt et godt skøjteløb er Lasses forcer. Herlev Eagles glæder sig til at udvikle videre på Lasse både gennem træning og kamp.

Lasse Mortensen siger

”Jeg er super glad for at have skrevet kontrakt med Herlev Eagles og ser det som en rigtig god mulighed for at udvikle mig yderligere. Jeg kender mange af spillerne og alle i og omkring holdet har taget godt i mod mig.

Jeg føler mig godt tilpas og er klar til at tage et kæmpe skridt fremad sammen med Eagles.”

 Nicolai Flindt siger:

I Lasse får vi en back med nogle af de kvaliteter vi altid leder efter. Godt skøjteløb, disciplin og træningsvillighed. Vi har mange års erfaring i at hente unge spillere og udvikle på dem og vi ser gode muligheder i Lasse. Vi glæder os til samarbejdet.


Christoffer Gath fortsætter karrieren i Herlev Eagles Herlev Eagles sælger Brett Thompson til Stjernen fra Norge.