For lidt over 14 dage siden gik det nye UNLIMITED HOCKEY-sæsonkortkoncept i gang i Metal Ligaen, og det har alle steder fået en rigtig flot start.

Det har det blandt andet også hos Herlev Eagles, hvor bestyrelsesmedlem Jacob Gonzalez Andreasen har været imponeret over den store opbakning:

- Vi har meget spændte på hvordan vores faste fans ville tage imod dette nye innovative tiltag med sæsonkort på abonnement, men jeg må blot sige at det er gået langt over hvad vi turde håbe på.

På meget få dage ramte vi 50% af hele sidste sæson´s sæsonkortsalg.

- Der har været rigtig mange positive tilkendegivelser de fans, som vi har snakket med. Men også fra eksempelvis vores frivillige og sponsorer, når vi har talt med dem. Det nye koncept er absolut ikke gået ubemærket hen, og det viser den flotte opbakning også.

- Lige nu har vi solgt 32% flere sæsonkort end i hele sidste sæson, så det er bare fantastisk og imponerende, at der er blevet taget så godt imod det. Endnu vigtigere er det at vi kan se at 25% er helt nye kortindehavere.

Vi ved, at det betyder meget for spillerne på isen, når Ørneborgen koger, det bliver spændende at se hvor vi lander, men det bliver med langt flere faste følgere end vi er vant til i PM Montage Arena, fortæller Jacob Gonzalez Andreasen.

Hvis du endnu ikke har fået oprettet dit UNLIMITED HOCKEY-sæsonkort, så kan du købe det her: https://shop.herleveagles.dk/s%C3%A6sonkort

Oprettelsen i resten af juni er stadig gratis, herfter vil det koste kr. 499,- i oprettelse


Herlev Eagles forlænger med 2 fra den unge garde. Christoffer Gath fortsætter karrieren i Herlev Eagles