Pressemeddelelse

Spændende forlængelser i Herlev Eagles.

Herlev Eagles er i fuld gang med at forme holdet til sæsonen 2021/22.

Forleden offentliggjorde klubben ny assistenttræner amerikanske Mark Lerose og i dag kan Ørnene så præsentere 3 forlængelser på spillersiden.

Matthias Asperup kom til Herlev Eagles i oktober og tog med det samme en stor rolle. I takt med at den fysiske form blev bedre, blev Matthias’ rolle endnu større og han udviklede sig til en nøglespiller med stort ansvar i både power- og boxplay. I 34 kampe for Eagles producerede han 35 point. Asperup er faldet rigtigt godt ind i de nye omgivelser i Herlev og bidrager uden for isen med sit gode humør og positive indstilling. Herlev Eagles er derfor meget glade for at kunne offentliggøre en 2-årig forlængelse med Matthias Asperup.

Magnus Molge har taget nogle store skridt fremad det seneste år. Fra 6 mål i forrige sæson til 13 i den netop afsluttede og med et langt mere modent spil særligt defensivt. Magnus har alle værktøjerne til at fortsætte denne udvikling og med sine kun 22 år er der meget at hente endnu. Herlev Eagles er derfor rigtigt glade for at kunne offentliggøre en 2-årig forlængelse med Magnus Molge.

Lasse Mortensen kom til Herlev Eagles for 1 år siden og har fra Patric Weners side fået masser af tillid helt fra starten. Det har været en fornøjelse at se ham leve op til den tillid og på rekordtid udvikle sig til en vigtig back hos Eagles. Godt overblik og gode beslutninger kendetegner LasseEt kæmpe potentiale skal forløses over de kommende sæsoner, hvor i hvert fald den næste bliver i Herlev.  

3 vigtige spillere som sammen med Daniel Baastrup og yderligere nogle bliver den danske grundstamme i Herlev Eagles.

Bestyrelsen


Luis Blak Olsen forlænger med Ørnene og går dermed ind til sin fjerde sæson i sort. Herlev Eagles får amerikansk assistenttræner i den kommende sæson