Hvis du har et UNLIMITED Hockey abonnement ståplads eller siddeplads vil du modtage kompensation

Coronaen hænger stadig tungt over os alle, og samtlige klubber kæmper en brav kamp i disse tider, hvor bekendtgørelser og ændrede forudsætninger på næsten daglig basis ændres, hvorfor det ikke er nemt at være fan eller klub i øjeblikket.

Udfordringer er der mange af i hele samfundet, og det er ikke kun sporten, som er berørt. Opbakningen er kolossal fra både fans og samarbejdspartnere - ikke desto mindre står det klart, at forudsætningerne for levering af de forpligtigelser, vi har, ikke kan opfyldes under nuværende restriktioner. Derfor bliver alle Unlimited-kunder refunderet efter følgende model:

Eksempel for en ståplads:
79 kr. i abonnement om måneden
79 kr. x 12 måneder = 948 kr.
948 kr. / 24 grundspilskampe = 39,50 kr. pr. kamp

Eksempel for en siddeplads:
99 kr. i abonnement om måneden
119 kr. x 12 måneder = 1.188 kr.
1.188 kr. / 24 grundspilskampe = 49,50 kr. pr. kamp

For hver afviklet hjemmekamp under restriktioner refunderes du som Unlimited-kunde med 39,50 kr eller 49,50 kr. alt efter, om du har ståplads eller siddeplads.

Lige nu udvikles teknikken omkring tilbagebetalingerne med vores gode samarbejdspartnere hos Venue Manager, hvorfor selve udbetalingerne først vil finde sted i cirka ultimo uge 42. Udbetalingerne fortsætter en gang om måneden, indtil vi igen kan sikre jer alle plads i jeres respektive hjemmebanearenaer.

80% reglen er ligeledes suspenderet (gældende fra sæsonstart) og vil først blive gjort gældende, så snart kapaciteten og rammerne tillader alles fremmøde igen.

Hvad skal jeg gøre som Unlimited-kunde for at få refusion 
Du skal ikke gøre noget. Refusionen sker automatisk til alle. Skulle enkelte kunder være i restance har skiftet betalingskort eller andet – så bliver der ikke foretaget refusion, før disse forhold er på plads. Det forhold skal I alle selv sikre på jeres individuelle profiler.


15 mål i Herlev! En af de kampe, man sent vil glemme OPTAKT: Esbjerg Energy-Herlev Eagles