2 forlængelser og ny import på plads

Herlev Eagles forlænger med Joonas Riekkinen.

Herlev Eagles har forlænget kontrakten med Joonas Riekkinen for endnu en sæson.

I 47 kampe i sidste sæson blev det til 41 point for den rutinerede center og en forlængelse var oplagt.

Sportschef Nicolai Flindt udtaler:

” En forlængelse med Riekkinen fik hurtigt høj prioritet da vi ved afslutningen af sidste sæson, satte os ned og begyndte at skitsere denne sæsons hold. Rutineret, solid, velforberedt og nu også med næsten 1 point i snit.

Læg til at han også er en rigtig ledertype både på og uden for isen. 

Hos os var der ingen tvivl.

Joonas skulle også med i 2020/21.

Vi er derfor oprigtigt tilfredse med, at vi også har Riekkinen med ombord, når vi i næste uge starter istræningen frem mod sæsonstarten.”

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Herlev Eagles har forlænget kontrakten med Alexander Lindqvist-Hansen og parterne har nu papir på hinanden for sæsonen 2020-21.

Som sidste sæson skred frem udviklede Alexander sig til en nøglespiller i Patric Weners spillesystem og blev mere og mere produktiv. Han sluttede med 43 point i 47 kampe.

Sportschef Nicolai Flindt udtaler:

” Alexander var i sidste sæson et meget positivt bekendtskab og en af de spillere vi absolut gerne ville forlænge med. At det er lykkes er vi naturligvis meget glade for. Hans kvaliteter blev tydeligere efterhånden som han vænnede sig til dansk ishockey og samtidig er han en humørbombe med en rigtig god indflydelse på sine holdkammerater.

Alexander har også udviklet sig til lidt af en publikumsyndling. Hans fart og arbejdsraseri går rent hjem hos vore fans.”

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Herlev Eagles har for den kommende sæson skrevet kontrakt med den 22-årige svenske center Joseph Jonsson.

Trods sin unge alder har Jonsson allerede opnået små 100 SHL kampe og ligeså mange kampe i Allsvenskan.

Joseph Jonsson spillede i sidste sæson i Tingsryds AIF.

Sportscehf Nicolai Flindt udtaler.

”Joseph er en spiller lige efter vores hoved. Han har god erfaring fra tophockey i Sverige, hvilket bl.a. garanterer at han er taktisk veluddannet. Endvidere ved vi, at vi med svenske spillere får hårdt arbejde både til træning og kamp.

Patric Wener og jeg har kun fået gode tilbagemeldinger på Joseph og med sine bare 22 år, er vi sikre på at vi kan udvikle videre på det store talent han har.”


Ny Hoved- og Arenasponsor Træningskampe 2020-2021