Kære fans og kære sponsorer,
VI SAVNER JER
Som i virkelig savner.
For når alt kommer til alt, hvem er det så vi spiller for og træner hårdt for - det er jer.
At spille for en tom hal er som at kysse sin søster eller bror. Dem kysser man ikke i gulvet.
I overført betydning glæder vi os til igen at kysse alle jer i gulvet. For sport er gensidig kærlighed af den fineste slags.
Vi elsker jer og I elsker os og jeg håber vi snart kan ses igen, selvom jeg ikke er optimistisk.
Ellers går det godt.
Med et par udskiftninger har vi fået trimmet holdet og det lysner på skadesfronten. Med lidt held har vi fuldt hold, når slutspillet starter.
Asperup og Thörnberg har tilført holdet den målfarlighed, som det i en periode kneb med og samtidig arbejdes der meget med den defensive organisation i øjeblikket.
Holdet gør sig klar til slutspil og vi skal nok være der.
Vi har haft et problem omkring Thörnberg. De mange mål han har scoret både sidst han var her og nu, har gjort ham til jaget vildt i rigtigt mange kampe. Ingen midler er tilsyneladende for grove, når det gælder om at tage Jesper ud af kampene. Ikke at han skal have særbehandling, men nogle af de tacklinger som er blevet sat på ham, er så vanvittige, at man må undres over, at det ikke har fået konsekvenser.
Først den meget voldsomme Cross checking fra en Esbjerg spiller her fornyligt udløste karantæne. Den kostede så også Jesper en hjernerystelse. Han er dog i god bedring.
Vi håber og tror på fair play fra nu af, men vil også være klar til at indberette, hvis jagten på Jesper fortsætter.
Som 7er i grundspillet skal vi møde 2eren. Hvem det bliver er endnu ikke afgjort, men uanset om det bliver Rungsted, Aalborg eller Esbjerg, er det en stor mundfuld. Vi har spillet tætte kamp mod dem alle, men tabt de fleste.
Det betyder til gengæld at vi går ind til kvartfinalerne med stor ydmyghed og med en indstilling at kun rigtigt hårdt arbejde kan give os et resultat.
Vi skal ramme de for os perfekte kampe med den rigtige blanding af coolness og arbejdsraseri.
Kan vi det, er der muligheder og vi kommer ikke at lægge os ned.
Corona betyder ud over manglende tilskuere også manglende indtægter. Vi har på lige fod med alle andre professionelle sportsklubber, søgt staten om kompensation for disse tabte indtægter.
I den kompensation indgår også midler til tilbagebetaling af de ydelser vi ikke har kunnet levere til sponsorer og sæsonkortholdere. Alle vil høre nærmere, når vi får en tilbagemelding fra Erhvervsstyrelsen. Processen er lang men i fuld gang og vi håber på en endelig afklaring i løbet af marts måned.
Alt i alt betyder kompensationen, at vi kan komme igennem denne sæson med det økonomiske skind på næsen, hvilket er afgørende i forhold til næste sæson, som vi er i gang med at planlægge.
Jeg er som nævnt ikke optimist i forhold til at få publikum i hallerne i denne sæson. Tværtimod tror jeg, at det vil noget af det sidste, der åbnes op for.
Så det store savn vi alle lider under, tror jeg, vi må leve med indtil næste sæson.
Der håber jeg til gengæld, at vi kan åbne helt op og mødes med jer alle igen. Mødes med vores store dejlige Eagles familie.
Indtil da må vi bide tænderne sammen og glæde os til bedre tider.
Venlig hilsen
Lars S.

OPTAKT: Herlev Eagles-Rungsted Seier Capital VIDEO: Højdepunkter fra Frederikshavn-Herlev