Da Matthias Asperup pludselig stod uden kontrakt efter bruddet med Rødovre, tog det ca. en uge at få en aftale og økonomi på plads. Derfor kan vi i dag, glædeligt offentliggøre at den 25-årige forward efter landsholdspausen trækker den sorte Herlev trøje over hovedet.

Asperup er en målfarlig herre og der er ingen tvivl om at han kommer til at styrke vores offensiv, ikke mindst i overtalssituationerne.

Vi har haft nogle gode snakke med Matthias og vi er helt sikre på at det er en topmotiveret spiller der snart løber på isen for Herlev Eagles. Selv udtaler han om skiftet:

”Jeg er super glad for at Herlev Eagles kom så hurtigt på banen, da muligheden opstod. Jeg har kun hørt positivt om klubben og faciliteterne, så jeg glæder mig rigtig meget til at møde mine nye holdkammerater og komme i gang”.

Der skal lyde en kæmpe tak til El-sikring, LH Hockerup A/S, Combi Byg og alle medlemmerne af støtteforeningen Ørneborgen, som har stået 100% for finansieringen.  

Bestyrelsen


SKARPE BILLEDER: Skud fra Herlev-SønderjyskE i aftes SLUTSPURT! METAL LIGAENS KNÆK CANCER-indsamling endte på 609.013 kroner