Kvartfinalerne blev i år endestationen for Herlev Eagles og sammensætningen af holdet til den kommende sæson er nu godt i gang. I den forbindelse er der en række spiller der skal siges tak til.

Hakon Nilsen og Oliver Arle Östergren fik en enkelt sæson i Herlev, mens Malthe Kring Andersen og Adam Ohre kom til i løbet af sæsonen. Tobias Åhström spillede to sæsoner for Herlev. Hvor de fortsætter deres karrierer ved vi i Herlev ikke. Men en dedikeret håndfuld som skal have stor ros med på vejen og mange tak for indsatsen i Herlev trøjen.

Som det allerede er kendt stopper ”Flash” sin karriere. Alexander Lindqvist Hansen – en absolut publikumsfavorit spillede dermed sine fem sidste sæsoner som pro hockey spiller i Herlev. Joseph Jonsson fortsætter efter fire sæsoner i Herlev, sin karriere andetsteds. Vi må sige at det har været et absolut privilegium at have de to spillere i Herlev i så lang tid. De har om nogen været med til at løfte Herlev til at være en klub som tages seriøst i det danske hockeyland. Både i omklædningsrummet og på isen har de leveret varen gang på gang og det bliver et stort hul de efterlader til at udfylde.

Held og lykke i fremtiden til jer alle

Alle øvrige spillere fra årets trup har enten skrevet under eller er i dialog vedr. kontraktforlængelse. Mere om det inden for kort tid.

Sportsudvalget


Matthias Asperup vender retur til Herlev Eagles GOALSHOW: SE MÅLENE fra Herlev-Herning