Vil du billigt til ishockey i PM Montage Arena? UNLIMITED skydes i gang i de kommende uger, hvor Metal Ligaen lancerer en nyskabende billetstruktur i dansk ishockey.

Ørnene skal flyve igen i den kommende sæson. Og det skal være med ekstra opbakning, flere tilskuere og bedre atmosfære i PM Montage Arena. Derfor er Herlev gået med ind i et nyt og banebrydende billetkoncept.

Konceptet er døbt UNLIMITED, og det betyder ikke blot, at tilskuerne kan komme billigt til ishockey i Herlev. Nej, kortet gælder såmænd i OTTE af ni arenaer i Metal Ligaen. Uanset hvilken kamp, man vil ind til.

I Herlev koster et sæsonkort på abonnement fra blot 79 kroner om måneden svarende til 948 kroner om året. Benyttes kortet fuldt ud er der en potentiel besparelse på op mod 5.000 kroner.  

Bestyrelsesmedlem Jacob Gonzalez Andreasen tror på, at det får tilskuerne til at strømme til PM Montage Arena efter sommerferien.

- Sidste sæson viste os, at interessen for ishockey i den grad er til stede i Herlev. Vi havde mange kampe med et solidt antal tilskuere i hallen. Næste sæson vil vi gerne have endnu flere folk i hallen, for det skaber stemning og atmosfære og giver vores spillere et ekstra rygstød. Vi glæder os ligeledes over at kunne invitere vores venner særligt fra de andre sjællandske klubber til ishockey, siger Jacob Gonzalez Andreasen.

Til og med juni måned 2020 kan man tegne abonnement i Herlev Eagles uden startgebyr. Fra 1. juli opkræves et startgebyr på kr. 499.

Den nye og unikke billetstruktur sætter fra sommeren ind med et brag i dansk ishockey. Otte ud af ni klubber i Metal Ligaen er med i den nye abonnementsordning ”UNLIMITED”.

Det er der en stor og tungtvejende årsag til. UNLIMITED betyder, at man i stedet for det traditionelle sæsonkort køber abonnement til ”hjemmeholdets” kampe og betaler et samlet beløb, der giver kæmpe besparelser i forhold til tidligere.  

SAMTIDIG giver UNLIMITED-abonnementet adgang til udebaneafsnittet og eventuelle neutralzoner, når ”tilskuerens hjemmehold” er på udebane, men faktisk også til alle andre kampe, selvom ens eget hold ikke spiller. Altså, UNLIMITED HOCKEY.

- Det er en sensationel nyskabelse i dansk, professionel sport. Det er første gang i historien, at man kan købe sæsonkort på abonnement gældende til alle hockeyhaller, siger Metal Ligaens kommercielle chef, Thomas Bjuring.

Han er tidligere direktør i Aalborg Pirates, hvor tilskuerudviklingen under hans fem år som direktør har været konstant opadgående. Han har i regi af Metal Ligaens Ligaforening været katalysator i UNLIMITED-projektet, som i de kommende måneder rulles ud som kampagne hos Metal Liga-klubberne.

- Priserne på UMLIMITED varierer fra 79 til 139 kroner om måneden, alt efter hvad klubberne tilbyder. Der kan være forskelle på for eksempel sidde- eller ståpladser og nogle klubber lægger måske en øl eller vand oveni. Men prisen bliver uhørt lav og sikrer tilskuere på lægterne til hver eneste kamp.

- Helhedsoplevelsen bliver ganske enkelt fremragende og som tilskuer skal du ikke tage stilling, hver eneste gang, der er hjemmekamp. Du går bare ind på dit kort og får din sportsoplevelse serveret, forsikrer Thomas Bjuring.


UNLIMITED gælder til alle haller i grundspillet og til hjemmeholdet i slutspillet under forudsætning af, at kortet har været aktiveret til minimum  80 procent af kampene i grundspillet hos den klub hvor kortet er erhvervet. Ellers skal man betale et ekstra gebyr for at komme ind til kampene i slutspillet.

 


Herlev Eagles sælger Brett Thompson til Stjernen fra Norge. Herlev Eagles forlænger med yderligere 2 spillere.