Ikke overraskende er den første import, der skriver med Herlev for den kommende sæson, indehaver af et svensk pas. Filip Owesson hedder Herlevs nye wing. Den 28 årige skåning har spillet hele sin karriere i Tingsryd som i de fleste sæsoner har ligget i Allsvenskan. I den forgange sæson noterede Filip sig for 22 points i 50 kampe.

Sportschef Nicolai Flindt udtaler. ”Filip er en fantastisk spiller at få på holdkortet. Han er en kriger foran mål og scorer de der mål som man hader at få imod sig; dem der opstår af ingen ting. Han er en spillertype vi ikke har haft i Herlev i mange år, og det bliver spændende at se hans samspil med de andre, mere tekniske typer vi regner med at han kommer til at spille i kæde med. Ikke mindst i powerplay bliver han en mand man skal holde øje med”.

Owesson om skiftet til Herlev: “I am very happy and grateful to be a part of Herlev Eagles next season. Together with the team, staff and fans, I think that we can take the next step for the club. I’m looking forward to an exciting season! See you soon!”

Filip  Owesson:

https://www.eliteprospects.com/player/14022/filip-owesson/gallery#gallery


Ny Herlev-svensker glæder sig til mere ansvar Jidskog fortsætter i Herlev.