Herlev Eagles og resten af Metal Ligaen har stået sammen om Knæk Cancer-kampagnen

I den seneste uge har de ni danske Metal Liga-klubber stået sammen i kampen mod Cancer. Har man været Bulldogs-fan, har man formentlig bemærket de mange aktioner, billeder og videoklip, der har støttet kampen mod Cancer.

På den måde har Herlev Eagles givet et kæmpe bidrag til Metal Ligaens Knæk Cancer-kampagne, der samlet set har givet 381.709 kroner til indsamlingen.

- Vi er stolte over den indsats, vores fans, spillere og ledere har gjort for at samle ind i vores nærmiljø. Selv i en travl hverdag har der været overskud til at give en hånd med til den evige kamp mod Cancer. En kamp, der forhåbentlig kæmpes færdig en dag inden for overskuelig fremtid, siger direktør for Herlev Eagles, Lars Skjøth.

- Ishockeyklubberne i Metal Ligaen og alle aktører omkring ligaen viser igen, at der kan tages fælles ansvar i støtte til en god sag. Den linje vil vi fortsætte i fremtiden og vi er stolte af at kunne støtte Knæk Cancer-kampagnen. Kan Metal Ligaens bidrag give bare en smule fremdrift til kampen mod cancer, har vi gjort vores arbejde godt, siger Metal Ligaens kommercielle chef, Thomas Bjuring.

Han glæder sig over, at der er strømmet både menneskelig varme og gode beløb ind fra tilskuerne, der i modsætning til sidste sæson også kunne bakke op om kampagnen ude i hallerne.

- Vi skylder også en kæmpe tak til de danske ishockeydommere, der afstod fra deres honorarer op mod Knæk Cancer-showet og på den måde skaffede 50.000 kroner til indsamlingen. Sikke et hjerte, de har vist frem der. I det hele taget har dansk ishockey vist et kæmpe hjerte med den her aktion og indsamling. Vi vil blive ved at bidrage til gode formål, siger Thomas Bjuring.


KNÆK CANCER: Metal Ligaen rundede 400.000 kroner OPTAKT: Aalborg Pirates-Herlev Eagles