Herlev Eagles tager nu et kæmpe skridt på vejen mod at skabe et endnu stærkere brand i og omkring klubben. Det sker ved, at man går ind i e-sport med et hold, der bærer navnet ”Herlev Eagles”.

Herlev Eagles spiller naturligvis NHL og skal deltage i ECL(PRO), som er den anden bedste række i Europa.

Direktør for Herlev Eagles, Lars Skjøth, glæder sig over, at organisationen nu også træder ind i e-sport og udtaler i den forbindelse: ”Det er med til at styrke og udbygge det fundament, som vi har arbejdet målrettet på at bygge over de seneste år. Det giver øgede muligheder for både sponsorindtægter og det at skabe et større fællesskab omkring Herlev Eagles. Dermed er det i bund og grund med til at styrke vores brand og gøre os endnu stærkere.”

Holdet består af ti spillere, hvoraf den ene i øvrigt er en ægte Herlev-dreng, nemlig Martin Vibholm Nielsen, som i en årrække selv har spillet ishockey i Herlev. Udover at være Herlev-dreng så er Martin nok så vigtigt en ekstremt dygtig gamer, som har vundet det uofficielle Danmarksmesterskab i NHL de to gange, hvor det har været afholdt.

”Jeg er ekstremt glad for, at mit hold nu repræsenterer Herlev Eagles”, siger Martin Vibholm Nielsen og fortsætter: ”Som tidligere aktiv ishockeyspiller i klubben føles det lidt som at vende hjem. Og nok så vigtigt så glæder det mig også, at jeg på den måde kan være med til at styrke hele brandet omkring Herlev Eagles og være med til at vise, at det er en moderne organisation, som tør træde ind i fremtiden”.

For yderligere kommentarer kontakt direktør for Herlev Eagles, Lars Skjøth, på tlf. 2136 2275 eller Martin Vibholm Nielsen på tlf. 6077 9107

 


E-NHL: Martin Vibholm Nielsen blev MVP for Herlev i dobbeltsejr Herlev-træner i gang med at bygge et nyt, stærkt mandskab op