På fredag d. 28. august møder Herlev Eagles vores naboer fra nord - Rungsted Seier Capitals i Spar Nord Arena.

Grundet myndighedernes COVID-19-restriktioner må der, som i andre haller, kun være 500 personer i Spar Nord Arena – dette er inklusive spillere, trænere, dommere, personale, halpersonale, mv.

Det giver os 375 billetter, som reserveres til hhv. sæsonkortholdere og sponsorer. Da de 375 billetter ikke dækker alle sæsonkortholdere og sponsorer, vil billetterne derfor skulle trækkes efter ”først til mølle”- princippet. 40 af billetterne er sat til side til Dansk Metal-medlemmer – benyttes de ikke af Dansk Metal-medlemmerne, ryger de over i puljen til sæsonkortholdere. Dansk Metal-medlemmer skal senest trække deres billetter torsdag 27.8 kl. 12.00. Skulle man være uheldig ikke at få billet til kampen, live streames kampen via link på www.metalligaen.dk

Kampen er nu lagt op og billetterne skal trækkes på https://shop.herleveagles.dk/ Her logger du ind med din bruger, og der kan maks. trækkes én billet pr. sæsonkort.

Du skal medbringe billetten samt udfylde smittesporingsskemaet INDEN du kommer til kampen, som afleveres i indgangen. Det er derfor ikke nok kun at have billetten med!

HENT SKEMAET HER

Den digitale registrering giver herudover den fordel, at arbejdet med eventuel smitteopsporing lettes markant.

Bemærk endvidere:

  • Der vil være adgang fra hovedindgangen, samt indgang på siden ud mod Tvedvangen.
  • Det er ikke muligt at benytte ståpladser og alle tilskuere skal sidde ned på den siddeplads man er blevet tildelt (uanset at man har sæsonkort til en anden siddeplads).
  • Vi modtager kun Mobilepay eller via app’en i salgsboderne af smittehensyn.
  • Der vil desværre ikke være udebaneafsnit eller adgang for udebanetilskuere.
  • Vi opfordrer alle tilskuere til at bære mundbind.
  • De opstillede spritbeholdere skal anvendes af ALLE når man går ind i Spar Nord Arena.
  • Det er ikke tilladt at stå op under kampen. Alle tilskuere skal benytte deres anviste siddeplads som står på billetten.
  • Hold afstand til de øvrige tilskuere, og sørg for at have tålmodighed ved ind, - og udgang.
  • Det er ikke tilladt at rejse sig når spillet er i gang. Vi anbefaler at man så vidt muligt bliver på sin anviste plads under hele kampen.
  • Husk at tage hensyn til andre tilskuere og husk også at følge myndighedernes retningslinjer til og fra kampen.

Vi håber naturligvis på forståelse fra alle. Vi er nødt til at følge myndighedernes vejledninger og restriktioner indtil disse ændres, og jo bedre vi alle gør det, desto hurtigere kan vi forhåbentlig komme tilbage til ”normale tider” eller det der ligner.

Danmarks Ishockey Union er sammen med Danmarks Idrætsforbund og øvrige aktører inden for blandt andet sportens verden i dialog med myndighederne om at finde muligheder for at afholde kampe, så vi får mulighed for at lukke flere tilskuere ind, men samtidig også kunne sikre, at der fortsat kan holdes afstand og bidrages til, at vi alle mindsker smitterisikoen.

Vi glæder os til at se Jer til kampene i Spar Nord Arena!

Kampstart er kl. 19.30 og dørene åbnes kl. 18.30.

 


METAL LIGAEN: Kampprogrammet er klart Herlev-træner: Vi kommer med mere tyngde i den her sæson