Trupnyt fra Herlev Eagles

En kontraktforlængelse, to nye spillere og en ophævet kontrakt er hvad Herlev Eagles i dag kan offentliggøre.

Sidste sæson startede tungt for Benjamin Mauritzen, der fik en hjernerystelse i en af de første træningskampe. Efter en lang pause kom han stille og roligt tilbage på holdet efter nytår og er 100% klar til den kommende sæson. Den offensivt og teknisk stærke back fuldender Herlev’s backlinie der nu tæller otte mand. Dermed bliver det ikke til ny kontrakt til Jeff Terminesi, som ellers var en af de mest spillede Herlev folk i den forgangne sæson.

Se statistik på Benjamin her:
https://www.eliteprospects.com/player/93358/benjamin-mauritzen

Herlev har hentet to nye forwards. Magnus Molge som i sidste sæson nåede at lave 6 points inden hans hold – Hvidovre måtte trække sig fra ligaen. Molge har spillet fem sæsoner I Malmø Redhawks juniorsystem.
Nu trækker den unge wing altså i Herlev trøjen og det bliver spændende at se hvad han kan tilføre holdet.

Se statistik på Molge her:
https://www.eliteprospects.com/player/207446/magnus-molge

Magnus Lykke har fået sin hockeyopvækst i Herlev. Efter en afstikker i Rødovre er den bare 16-årige wing tilbage i Herlev hvor han får chancen til at bide sig fast på ligamandskabet. Lykke bliver Herlev’s 13 forward,
så dermed er det samtidig sagt at der stadig er et par pladser åbne. Det forventes at Herlev starter med 5 import forwards og der mangler også stadig en enkelt ung dansk forward, før truppen er komplet…..

Se statistik på Lykke her:
https://www.eliteprospects.com/player/474753/magnus-lykke-jonassen

….Årsagen til dette er at 17-årige Maksim Popovic har benyttet sig af en klausul i sin kontrakt og har fået denne ophævet. Popovic nåede at spille 90 kampe med 7 points til følge for Eagles.Vi ønsker ham al mulig held og lykke i hans videre karriere og håber en dag at se ham tilbage i Herlev trøjen.

Bestyrelsen