Mike Daugulis havde i første omgang skrevet kontrakt med Herlev Eagles indtil landsholdpausen. ”Daugi” startede rigtigt godt for holdet, indtil han røg ind i en skade. Den kom han tilbage fra til den sidste kamp inden landsholdspausen. Der har ikke været nogen tvivl om at vi har ønsket at forlænge samarbejdet. Derfor er det glædeligt at vi i dag kan offentliggøre at Mike Daugulis har forlænget aftalen, så den løber for resten af sæsonen. Den energi og fightervilje han viser hver dag til kamp og træning smitter af og Daugi er en meget vigtig mand i omklædningsrummet.

Vi har den seneste tid ønsket at tilføre en spiller til angrebet. Vi har været i dialog med flere spændende emner, men det er desværre ikke lykkedes at finde en spiller der kunne matche vores behov, til den økonomi vi har til rådighed. Vi fortsætter jagten, men der er på nuværende tidspunkt ikke kontrakter under forhandling.

Til gengæld har vi en stort set skadesfri trup, der altså i dag på udebane starter op mod Frederikshavn efter landsholdspausen. Kun Frederik Høeg er ude – på ubestemt tid.

Bestyrelsen