Selvom det stadigvæk gør ondt at have tabt endnu et derby, så glider pucken videre i Metal Ligaen og nu skal Herlev Eagles også videre.

På fredag kommer Hvidovre Fighters på besøg til sæsonens vigtigste kamp.
Det har faktisk været sæsonens vigtigste kamp HVER gang vi har mødt Fighters i denne sæson, da holdene skiftes til at have en stime kørende. Så vinder vi 3 kampe i streg, så vinder de 3 kampe i streg og hver gang det er ved at spidse til, så har vores drenge vundet en uhyre vigtig kamp mod Hvidovre.

Det er simpelthen så vigtigt, at drengene vinder på fredag. Både for selvtilliden, men mest af alt så vi igen kan øge afstanden ned til Hvidovre, og beholde vores play-in-plads, der i denne sæson er vores eneste adgangsbillet til slutspillet som vi alle går og har drømt så længe om.

Kan det lade sig gøre? Ja, det kan det i hvert fald. Drengene har slået Fighters i samtlige kampe i denne sæson og den statistik ser jeg på ingen måde skal ødelægges på fredag og slet ikke i Ørneborgen.
En stor klar opfordring til at droppe fredagsslikket og sofaen, men i stedet tage i Ørneborgen, støtte drengene på isen og gøre brug af de gode tilbud vi har på drikkevarer inden kampen.
Drengene har brug for støtten og vi har brug for en sejr – lad os hjælpe hinanden med at gøre fredag til en god hockeydag i Ørneborgen.

Der er puckdrop 20.00 på fredag og vi glæder os til at se jer.

Vi ses i Ørneborgen – Forza Eagles!