BLIV PARTNER I HERLEV EAGLES

Ishockey er verdens hurtigste sport på is og en af verdens mest fulgte idrætsgrene. Er du til intensitet, fight, tempo og sublim underholdning – er du kommet til rette sted!

Landsholdets succes i A-rækken og et forestående A-VM i Danmark i 2018, har fået ishockey feberen til at rase. Samtidigt sikrer en historisk god tv-aftale med TV2, at over minimum 40 kampe fra Metalligaen vises live i TV.

Et partnerskab i Herlev Eagles gør dig til en del af fremtidens ishockey hold. Vi satser på udvikling af stærke talenter, og på en klub med en fælles vision og mission. Som Partner, ønsker vi at bidrage til din forretning, til dit brand og til din markedsføring. Du bliver en del af et unikt og stærkt netværk, hvor det er legitimt at snakke forretning, og hvor rammerne for både den forretningsmæssige- og den sociale relation skabes.

Har du lyst til, at høre nærmere om mulighederne som partner i Herlev Eagles, kontakt: Direktør Lars Skjøth fra på tlf. +45 21362275, mail: lcs@elitehockey.dk eller Bestyrelsesmedlem Jacob Andreasen på tlf. +45 22757210, mail: jacob@elitehockey.dk