Lyserød lørdag i Ørneborgen

I weekenden er det tid til to back-to-back kampe mod Rungsted Seier Capital, hvor vi i går jo desværre måtte se os besejret med 3-2 efter et opgør, hvor Eagles kom godt tilbage i 3. periode men desværre lige præcis ikke fik sendt opgøret ud i overtid.

Lørdag er der så “returopgør” på hjemmebane, hvor de kapitalstærke nordsjællændere gæster Herlev Skøjtehal. For Herlev er det en ny chance for at få stoppet den kedelige stime af nederlag, som holdet har været inde i på det seneste, hvor vi også har haft en kedelig tendens til at komme tidligt bagud. I de sidste fem kampe har Eagles fået en scoring mod os indenfor de første 6 minutter hver eneste gang og har derfor været presset frem hver eneste gang. Vi skal derfor være klar fra start, og det skal vi supportere også. Fuld knald på støtten.

Oven i det er det endda også Lyserød Lørdag, hvor vores spillere i dagens anledning spiller i forrygende flotte farverige lyserøde trøjer, der vil blive bortauktioneret efter kampen, hvor auktionarius er ingen ringere end Herlevs borgmester, Thomas Gyldal Petersen. Pengene fra auktionen vil efterfølgende blive doneret til “Støt Brysterne”.

Hvornår får du chancen igen for at opleve en god hockeykamp og oven i det støtter et godt formål? Det må du ikke gå glip af. Vi ses på lægterne!