Mestrene på besøg!

Så er det endelig fredag, og igen i denne uge betyder det, at der kl. 20.00 er førsteklasses hockey i Ørneborgen. Det er ingen ringere end sidste års mestre, der kigger forbi, og selv om vi naturligvis kommer for at se Herlevs drenge, så er det altid ekstra interessant at se guldvinderne og ikke mindst, om de nu er så gode som sidste år, hvor vi jo må indrømme, at de blæste Herlev ud af isen og vandt alle fem kampe forholdsvist sikkert.

For hvorfor skulle de egentlig ikke være til at tale med lige nu? Rekonstruktionen af Herlev Eagles er godkendt, og efter den… øhm… stensikre sejr over Hvidovre i premieren, så er de fire minuspoint, vi startede sæsonen med, næsten hentet. Esbjerg møder ganske vist ubesejrede op i aften, men begge deres sejre er hentet med kun et enkelt mål, så mon ikke at der sagtens kunne ligge en lille overraskelse at vente i aften?

Desværre må Eagles stille op uden Scott Jacklin, der har fået to spilledages karantæne for en trist episode fra sidste uges kamp, men som vi hørte fra Kaptajn Staal på Eagles TV tidligere på ugen, så er der en god følelse i truppen, sejren over Hvidovre var lige, hvad der var brug for, og han selv er i topform.

God fornøjelse med Herlev Eagles – Esbjerg Energy. Så er det weekend!