HERLEV BYMIDTE er hovedsponsor for Herlev Eagles!! BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!  

spildansk.nu


Byggeringen.dk

BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!

Absolut Skadedyr

BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!tank_kaidigebach.gif


City Container

Pro ServicesDansk Metal

Ørneborgen


Vanx Hockey

Smiley Rapport

Eagles


Yannick Vedel

At ishockey ikke altid er det vigtigste i livet, må vi en gang imellem acceptere.
Yannick Vedel er blevet optaget på medicinstudiet på Syddansk universitet.
En klausul i hans kontrakt giver ham mulighed for at ophæve denne og forfølge hans drøm. At denne situation kunne opstår var vi selvfølgelig klar over, men med den kvalitet Yannick viste sidste år, var vi selvfølgelig villige til at løbe den risiko, da vi i foråret forlængede kontrakten.
Yannick bliver både på og uden for banen en svær mand at skulle undvære. Umiddelbart starter vi med de tilbageværende 12 forwards.
Men vi udelukker ikke muligheden for at tilføre en forstærkning, hvis muligheden byder sig.

Yannick Vedel siger om ophævelsen af kontrakten:

"Jeg er utrolig ked af ikke at skulle trække Eagles trøjen over hovedet endnu en sæson. Holdet har arbejdet utroligt hårdt henover hele sommeren og jeg havde set meget frem til at se resultatet af dette, sammen med alle mine holdkammerater. Herlev Eagles er i mine øjne en super organisation. Det hårde arbejde der bliver udført bag kulisserne for at forbedre holdet året rundt er i høj klasse, og jeg tror på det vil resulterer i at Herlev vil overraske mange i hockey Danmark allerede i år. Disse, og mange andre, grunde gør det til en utrolig hård beslutning at måtte forlade Herlev på dette spændende tidspunkt i klubbens udvikling."

"Jeg vil gerne takke hele organisationen for det forgange år. Den måde jeg blev budt velkommen til holdet sidste år af spillere, trænere og ikke mindst den trofaste fanskare har været en fantastisk oplevelse. Den måde min afsked er blevet håndteret på, i ledelsen af Herlev Eagles har været verdens klasse, hvilket også gælder for mine holdkammerater, jeg har ikke hørt et eneste ondt ord og den støtte jeg har fået med til dette nye kapitel i mit liv og min karriere betyder meget for mig!"

"Jeg ønsker hele Herlev Eagles al held og lykke i fremtiden!"

Herfra ønsker vi også Yannick al held og lykke fremover og takker for hans gode præstationer i Eagles-trøjen!