HERLEV BYMIDTE er hovedsponsor for Herlev Eagles!! BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!  

spildansk.nu


Byggeringen.dk

BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!

Absolut Skadedyr

BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!byggeringen(1).gif


City Container

Pro ServicesDansk Metal

Ørneborgen


Vanx Hockey

Smiley Rapport

Eagles


Vi kan i dag bringe en kort trupstatus fra sportsdirektør Nicolai Flindt eftersom at truppen pt. er på plads.

Nicolai Flindt udtaler:

"Det har været vigtigt for os at skabe noget ro omkring Herlev Eagles og få noget kontinuitet i truppen. JP har en to-årig aftale og Filip Faurholm står ved hans side igen i den kommende sæson. Deres arbejde med at motivere truppen og udvikle de unge spillere er en kæmpe del af, at det har været relativt nemt at forlænge med 13 spillere.
Der er virkelig tro på tingene og jeg er sikker på vi kommer til at se et meget sultent Herlev-hold i efteråret."

Herlev Eagles er blevet et sted, hvor man på trods af de seneste sæsoners pointhøst gerne vil være og godt kan lide at være.
Med tilførelsen af seks nye imports og fire nye danske spillere (Høeg, Ankjær, Ruelykke og Thinnesen) synes jeg, at truppen ser styrket ud ift. forrige sæsoner.
Nu skal trænere og spillere vise at vi har valgt rigtigt og at Herlev Eagles rykker sig i år.

Umiddelbart er holdkortet klar og vi starter som truppen ser ud nu, men jeg vil dog ikke udelukke at der bliver tilført en spiller eller to i løbet af sæsonen - hvis der står en back og blomstrer på Tvedvangen, tager vi da i hvert fald en snak med ham. Vi er alle overbeviste om, at vi går en spændende sæson i møde og alle er indstillet på, at vi i hvert fald skal i slutspillet i år. Vi glæder os alle til at komme i gang, så nu er det bare at vente på, at det bliver august."