HERLEV BYMIDTE er hovedsponsor for Herlev Eagles!! BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!  

spildansk.nu


Byggeringen.dk

BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!

Absolut Skadedyr

BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!pwc_logo.gif


City Container

Pro ServicesDansk Metal

Ørneborgen


Vanx Hockey

Smiley Rapport

Eagles


ca lgflag

Vi kan i dag glædeligt offentliggøre, at Scott Jacklin skifter til Herlev Eagles, på en kontrakt der gælder for den kommende sæson.

Scott Jacklin, 27 år, forward, kommer til Herlev Eagles fra ECHL-klubben Norfolk Admirals, hvor det i sidste sæson blev til 10 points i 13 kampe. Han har bl.a. spillet 82 kampe i ECHL, hvor det blev til 44 points og i NCAA, hvor det blev til 143 kampe og 107 points.

Assistenttræner Filip Faurholm udtaler om Scott Jacklin:
"Han er vores 7. og sidste import inden sæsonstart. Igen et det JP's netværk og JP, der har været meget grundige i rapporter på div. spillere, der nu har ført os og Scott sammen. Scott havde en glimrende NCAA-karriere og ville så se, hvor langt det rakte i ECHL og evt. videre. Han løb som mange andre ind i hold, der skiftede spillere som vi andre skifter sokker, med op til 70 holdkammerater på en sæson. Det fik han nok af og ville ud af ECHL, hvor han trods disse omstændigheder gjorde det fint. På de videoer jeg har set, der virker han ganske fin.
JP snakket en del med ham og sikret sig en fyr, der vil til Danmark for at vise sig frem og se om han kan skabe sig et navn i Europa. Der har været en tendens hos forskellige klubber, at når man præsentere spillere så får man det til at lyde som om det er NHL-spillere der kommer til DK, vi vælger at være lidt mere ydmyg, men samtidig ved jeg, at de gutter vi har hentet er sultne og bestemt ikke er dårlige. Jeg er super stolt og glad for det arbejde vores GM, Nicolai Flindt, har gjort for at få landet alle de nye spillere i Herlev til denne sæson. Vi er klar til næste skridt i processen og vi glæder os til at præsentere den sidste spiller i morgen."

Scott Jacklin udtaler selv om sit skifte:
"Jeg glæder mig meget til at spille for Herlev Eagles i den kommende sæson. Jeg har, siden jeg var barn, altid gerne ville spille ishockey i Europa, og den drøm bliver nu en realitet. Jeg har kun hørt godt om klubben og ligaen, så det var en meget let beslutning. Jeg håber at jeg kan bringe noget rutine og en masse points, så vi sammen kan forbedre holdet og holdets placering i den kommende sæson."

Vi glæder os også til at se Scott i Herlev-trøjen og ønsker ham god sommer.

Stats på Scott Jacklin: http://www.eliteprospects.com/player.php?player=46998