HERLEV BYMIDTE er hovedsponsor for Herlev Eagles!! BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!  

spildansk.nu


Byggeringen.dk

BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!

Absolut Skadedyr

BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!dansk_metal.gif


City Container

Pro ServicesDansk Metal

Ørneborgen


Vanx Hockey

Smiley Rapport

Eagles


 KWI6828 19 filteredVi kan i dag glædeligt offentliggøre, at Christoffer Gath har forlænget sin kontrakt med Herlev Eagles, så den også gælder for den kommende sæson.

Christoffer har altid spillet i Herlev og er det man kan kalde for en fuldblods Herlev-dreng. Han lavede sit første Metal Liga-mål i sidste sæson, hvor det sammenlagt blev til 2 points for den 17-årige forward.

Assistenttræner Filip Faurholm udtaler om forlængelsen med Christoffer:

Christoffer er jo en Herlev-dreng og bare det at vi har noget Herlev-DNA med den rette indstilling og attitude er jo vigtigt. Vi er super glade for at han bliver hos os. Han har udviklet sig godt i løbet af sæsonen, men han er stadig meget ung og der er stadig meget at lære på liganiveau for Christoffer og det ved han godt. Jeg ved, at han kun vil bygge på og blive en endnu mere komplet spiller for os i den kommende sæson, hvor han også kæmper om at komme med  til U20-VM, hvilket også som klub ville være stort."

Christoffer Gath udtaler selv om sin forlængelse:

"Jeg forlængede med Herlev fordi jeg altid har været glad for at spille der. Jeg håber på at kunne spille mig frem til mere spilletid og kunne udvikle mig endnu mere. Sidste år viste trænerne mig rigtig meget tillid, og det håber jeg også at kunne få i år, altså spilletid. Derudover passer Herlev også rigtig godt ind med min skole."

 

Vi glæder os til at se Christoffer tørne ud for os endnu en sæson og håber at den gode udvikling fortsætter.

Stats på Christoffer Gath: http://www.eliteprospects.com/player.php?player=220140