HERLEV BYMIDTE er hovedsponsor for Herlev Eagles!! BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!  

spildansk.nu


Byggeringen.dk

BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!

Absolut Skadedyr

BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!4xaagerup.gif


City Container

Pro ServicesDansk Metal

Ørneborgen


Vanx Hockey

Smiley Rapport

Eagles


Vi kan i dag glædeligt offentliggøre, at Tobias Ruelykke skifter til Herlev Eagles på en kontrakt der gælder for den kommende sæson.

 

Tobias kommer til Herlev Eagles fra Rødovre Mighty Bulls, som han altid har tørnet ud for, undtaget afstikkere til Chicago Steel og til Odense Bulldogs.
Han er en rutineret back, der trods sine kun 25 år har 225 kampe i bagagen i Metal Ligaen.
Sidste sæson blev det til 3 points i 44 kampe for Rødovre.

 

Assistenttræner Filip Faurholm udtaler om Tobias Ruelykke:

 

”Tobias er en solid dansk back der måske var kørt lidt fast i Rødovre, som søgte nye udfordringer og en start fra nul med nye trænere og omgivelser. Et skifte mellem rivaler som Herlev og Rødovre ser man ikke hver dag. Han har god erfaring i ligaen, er skolet godt i Rødovres ungdomsafdeling og med hårdt arbejde henover sommeren, så kommer Tobias til at spille en vigtig rolle hos os med sin erfaring og alder. Jeg forventer at Tobias vil tage endnu et skridt og vil spille en rigtig god sæson hos Eagles, med endnu mere ansvar på og udenfor banen.”

 

Tobias Ruelykke udtaler selv om sit skifte til Herlev Eagles:

 

”Jeg valgte Herlev efter en god snak med Nicolai Flindt, hvor det lød til at blive et rigtig spændende hold/projekt. Samtidig følte jeg, at jeg havde brug for nye omgivelser og prøve mig selv af et nyt sted, samt blive set på med nye øjne og her synes jeg Herlev var et godt match for mig. Jeg ser frem til en ny sæson hvor jeg selv håber på jeg kan udvikle mig meget. Det er et spændende ungt hold i Herlev med mange gode spillere. Jeg ser frem til at holdet gør det bedre end sidste år.”

 

Vi glæder os også til at Tobias tørner ud i Herlev-trøjen i minimum den kommende sæson.

 

Stats på Tobias Ruelykke: http://www.eliteprospects.com/player.php?player=32606