HERLEV BYMIDTE er hovedsponsor for Herlev Eagles!! BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!  

spildansk.nu


Byggeringen.dk

BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!

Absolut Skadedyr

BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!reebok.gif


City Container

Pro ServicesDansk Metal

Ørneborgen


Vanx Hockey

Smiley Rapport

Eagles


ca lgflag

 

Vi kan i dag glædeligt offentliggøre, at Brian Birkhoff og Brett Thompson begge har underskrevet kontrakt med Herlev Eagles, der gælder for den kommende sæson.

 

Brian Birkhoff kommer til fra Åmals SK i den svenske Division 2, hvor han i denne sæson lavede 23 points i 28 kampe. Han har tidligere spillet 6 sæsoner for Ryerson University i den nordamerikanske CIS-liga, hvor han har spillet 128 kampe med 58 points til følge.

 

Assistenttræner Filip Faurholm udtaler om vores nye canadiske back:

 

”Han endte i den svenske Division 2. efter University og han var desværre ikke informeret om ligaen og fortrød hurtigt sit skifte. Han overholdte dog sin kontrakt og fuldførte med fin pointhøst selvom han ikke er en typisk pointback. JP har naturligvis haft kontakten med vores import og har snakket med Brian flere gange inden han sagde god for ham. Brian træner med JP i Halifax henover sommeren, så vi ved, at han kommer toptunet, sulten og meget motiveret tilbage til Danmark, for at vise sit værd.

Han er en stor dreng der fylder godt og videoerne og div. scoutingreporter er gode, så vi glæder os til at Brian ankommer.”

 

Brian udtaler selv om sit skifte:

 

”Jeg glæder mig meget til at spille for Herlev Eagles i den kommende sæson.
Jeg har kun hørt gode ting om klubben, byen og deres fans, så valget var meget let for mig.
Det er en god mulighed for mig og jeg kan simpelthen ikke vente med at komme i gang.”

 

 

Brett Thompson kommer til Herlev Eagles fra Acadia University, der også har sin daglige gang i den nordamerikanske CIS-liga. Her har han spillet i 5 sæsoner med 141 kampe og 151 points i bagagen. Han har også tidligere slået sine folder i OHL, hvor det blev til 310 kampe og 255 points fra hans side.

 

Assistenttræner Filip Faurholm udtaler om vores nye canadiske forward:

 

”Brett Thompson kan både spille center og wing, så det er en meget alsidig spiller med en god stabil produktion i både OHL og CIS. Han har været hele 7 gange i playoff, så han ved om nogen, hvad der skal til for at komme i slutspillet. Vi har store forventninger til Brett og han sagde nej til andre ligaer for at komme til DK og vise sig frem i Europa. JP har igen brugt sit gode netværk og derfra har vi kunnet få aftalen i hus. Brett kommer også til at træne med JP i noget af sommerperioden, så igen har vi den luksus, at vi ved det er en import, der er topmotiveret og i form der ankommer i august.

 

Brett udtaler selv om skiftet til Herlev:

"Jeg glæder mig til at støde til holdet og til at se byen og landet.
Det bliver spændende at komme til Europa og spille i Metal Ligaen for Herlev Eagles, så det ser jeg frem til.
Jeg har kun hørt gode ting om klubben og ligaen, hvilket motiverer mig meget."

 

Vi glæder os til at se dem begge i Herlev-trøjen og ønsker dem en god sommertræning med JP.

Vi skal samtidigt oplyse, at folk der gerne vil betale sit sæsonkort med MobilePay skal sende et billede af overførslen til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Herlev Eagles Facebook-side, så vi kan dokumentere betalingen. Betalingen foregår på tlf. nr.: 25352060

 

 

Stats på Brian Birkhoff: http://www.eliteprospects.com/player.php?player=33883

Stats på Brett Thompson: http://www.eliteprospects.com/player.php?player=30920