HERLEV BYMIDTE er hovedsponsor for Herlev Eagles!! BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!  

spildansk.nu


Byggeringen.dk

BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!

Absolut Skadedyr

BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!eksikring_bryst.gif


City Container

Pro ServicesDansk Metal

Ørneborgen


Vanx Hockey

Smiley Rapport

Eagles


Ankjær
Foto: Photo Andersen

Mikkel Ankjær Nielsen klar for Herlev Eagles

 

Foto: Photo Andersen

 

Vi kan i dag glædeligt offentliggøre, at Mikkel Ankjær Nielsen vender tilbage til Herlev Eagles på en kontrakt der gælder for den kommende sæson.

 

Mikkel har tidligere repræsenteret Herlev Eagles, hvor det blev til 20 points i 42 kampe i sæsonen 2015/2016, men skiftede inden den netop overståede sæson fra Herlev Eagles til barndomsklubben Odense Bulldogs, hvor det i år blev til 10 points i 39 kampe.

Skiftet blev ikke den succes som Mikkel selv havde håbet på og han fortæller her om skiftet:

 

”Det er vel ikke nogen hemmelighed for nogen, at mit skifte tilbage til Odense aldrig rigtig blev den succes jeg selv havde håbet på. Jeg var rigtig glad for at være i Herlev sidst, og synes det lyder som et meget spændende projekt der stadig er i gang her. I min sæson i Odense, har jeg stadig haft kontakt til rigtig mange mennesker i og omkring Herlev Eagles, og derfor var beslutningen egentlig ikke så svær. Jeg glæder mig helt vildt til at komme tilbage – og til at spille for fansene i Ørneborgen igen!”

 

Trænerteamet glæder sig også til at Mikkel vender tilbage og assistenttræner Filip Faurholm udtaler følgende:

 

”Mikkel var hos Eagles forrige sæson og valgte at prøve Odense i denne sæson, da han jo er en Odense-dreng, han har så savnet Herlev og ville gerne tilbage. JP har haft en god snak med Mikkel og fortalt ham om forudsætningerne for at komme i betragtning til vores trup og det har så udmønstret en kontrakt og det er vi glade for.

Mikkel har et potientiale som ikke helt er blevet fundet frem endnu, men med alderen og mere styring i træningen er vi overbeviste om, at Mikkel kan blive en vigtig brik i vores trup.
En spiller med et godt blik for spillet med offensive kvaliteter og i år har han yderligere lagt på i det defensive spil. Yderligere har Mikkel en god størrelse og det vil harmonere rigtig fint i vores trup, så alt i alt en forstærkning til Eagles som vi er glade for.”

 

Vi glæder os til at se Mikkel tage endnu en tørn i Herlev-trøjen og ønsker ham velkommen tilbage!

 

 

Stats på Mikkel Ankjær Nielsen: http://www.eliteprospects.com/player.php?player=55742