HERLEV BYMIDTE er hovedsponsor for Herlev Eagles!! BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!  

spildansk.nu


Byggeringen.dk

BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!

Absolut Skadedyr

BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!skatertown.gif


City Container

Pro ServicesDansk Metal

Ørneborgen


Vanx Hockey

Smiley Rapport

Eagles


MaksimFoto: Photo Andersen


Vi kan i dag glædeligt offentliggøre, at den unge Herlev-dreng, Maksim Popovic, har skrevet under på sin første kontrakt med Herlev Eagles, som gælder for den kommende sæson.

Maksim er en vaskeægte Herlev-dreng, på 15 år, der fik sin elitedebut sidste år, hvor han fik lov til at snuse til ishockey på eliteniveau – det har nu udmundet i en kontrakt og det er begge parter glade for.

Filip Faurholm udtaler om Maksim Popovic:

”Maksim er en ung Herlev-dreng og det er positivt, at der kommer nogle op nu med den rigtige indstilling og vilje til at arbejde stenhårdt. Han er en spiller med et stort potientiale, der har en fantastisk arbejdsmoral og træningsiver for at blive bedre hele tiden. Han er en spiller med kant, der ikke er bange for noget og med en stålsat vilje, som jeg håber vil smitte af på træningerne. 
JP og jeg glæder os til at arbejde med Maksim, der også skal lære at spille seniorhockey og det tager tid, men Maksim vil det her og det er sætter vi pris på.”

Hovedpersonen selv, Maksim Popovic, udtaler om sin kontrakt:

”Jeg har valgt at skrive under med Herlev Eagles, fordi jeg ser det som en helt unik mulighed for at kunne udvikle mig maksimalt.
Det gælder både hvad angår ishockey, men også fysisk. 
Jeg har haft nogle fantastiske år her i Herlev, og er generelt utrolig glad for at være i klubben, hvilket har spillet en stor rolle i min beslutning. 
Der er ikke mange unge spillere, der får denne mulighed som Herlev Eagles har tilbudt mig, hvilket jeg er yderst taknemmelig for.”

Vi glæder os til at følge Maksims udvikling og ønsker ham stort tillykke med den første elitekontrakt.

Stats på Maksim Popovic: http://www.eliteprospects.com/player.php?player=335425