HERLEV BYMIDTE er hovedsponsor for Herlev Eagles!! BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!  

spildansk.nu


Byggeringen.dk

BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!

Absolut Skadedyr

BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!broennum.gif


City Container

Pro ServicesDansk Metal

Ørneborgen


Vanx Hockey

Smiley Rapport

Eagles


Høeg


Foto: Frank Nielsen/ FN sportsfoto

 

Vi kan i dag glædeligt offentliggøre at Frederik Høeg-Jørgensen har skrevet kontrakt med Herlev Eagles for den kommende sæson.

Frederik Høeg-Jørgensen, 19 år, kommer til Herlev Eagles fra Odense Bulldogs, hvor han også har fået sin hockeyopdragelse. Han har trods sin unge alder allerede spillet 146 kampe i Metal Ligaen og har sammenlagt lavet 11 points, hvor 7 af dem blev lavet i denne sæson.

Assistenttræner Filip Faurholm om Frederik:

”Han er en ung hårdtarbejdende spiller, som vi har fulgt i denne sæson og som vi mener kan udvikle sig yderligere hos os. Han har spillet powerplay i perioder og spillet i Odenses førstekæde i løbet af sæsonen, hvilket understreger, at han har en god hockeyforståelse og masser af tempo i benene.  I år var han med U20-landsholdet til VM, hvor han fik noteret sig for 4 points i 11 kampe, og har været igennem alle ungdomslandsholdene og meldingerne derfra er yderst positive.  Han er righter og det har vi brug for , så det er også en fordel at få mere balance i holdet.”

Frederik fortæller selv om skiftet til Herlev Eagles:

”Jeg har valgt at skifte til Herlev Eagles fordi, at klubben og jeg havde en god dialog og fordi, at jeg kunne se mig selv indgå i klubbens projekt. Jeg har også lyst til at prøve noget nyt, for at se om det kan udvikle mig endnu mere - det håber og tror jeg på, at jeg kan i Herlev Eagles. Jeg glæder mig til at trække i Herlev-trøjen!”

Vi glæder os også til at se Frederik i Herlev-trøjen og du kan finde stats på ham her: http://www.eliteprospects.com/player.php?player=187739