HERLEV BYMIDTE er hovedsponsor for Herlev Eagles!! BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!  

spildansk.nu


Byggeringen.dk

BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!

Absolut Skadedyr

BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!alleroed-auto(1).gif


City Container

Pro ServicesDansk Metal

Ørneborgen


Vanx Hockey

Smiley Rapport

Eagles


Høeg


Foto: Frank Nielsen/ FN sportsfoto

 

Vi kan i dag glædeligt offentliggøre at Frederik Høeg-Jørgensen har skrevet kontrakt med Herlev Eagles for den kommende sæson.

Frederik Høeg-Jørgensen, 19 år, kommer til Herlev Eagles fra Odense Bulldogs, hvor han også har fået sin hockeyopdragelse. Han har trods sin unge alder allerede spillet 146 kampe i Metal Ligaen og har sammenlagt lavet 11 points, hvor 7 af dem blev lavet i denne sæson.

Assistenttræner Filip Faurholm om Frederik:

”Han er en ung hårdtarbejdende spiller, som vi har fulgt i denne sæson og som vi mener kan udvikle sig yderligere hos os. Han har spillet powerplay i perioder og spillet i Odenses førstekæde i løbet af sæsonen, hvilket understreger, at han har en god hockeyforståelse og masser af tempo i benene.  I år var han med U20-landsholdet til VM, hvor han fik noteret sig for 4 points i 11 kampe, og har været igennem alle ungdomslandsholdene og meldingerne derfra er yderst positive.  Han er righter og det har vi brug for , så det er også en fordel at få mere balance i holdet.”

Frederik fortæller selv om skiftet til Herlev Eagles:

”Jeg har valgt at skifte til Herlev Eagles fordi, at klubben og jeg havde en god dialog og fordi, at jeg kunne se mig selv indgå i klubbens projekt. Jeg har også lyst til at prøve noget nyt, for at se om det kan udvikle mig endnu mere - det håber og tror jeg på, at jeg kan i Herlev Eagles. Jeg glæder mig til at trække i Herlev-trøjen!”

Vi glæder os også til at se Frederik i Herlev-trøjen og du kan finde stats på ham her: http://www.eliteprospects.com/player.php?player=187739