HERLEV BYMIDTE er hovedsponsor for Herlev Eagles!! BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!  

spildansk.nu


Byggeringen.dk

BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!

Absolut Skadedyr

BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!trasborg.gif


City Container

Pro ServicesDansk Metal

Ørneborgen


Vanx Hockey

Smiley Rapport

Eagles


 KWI8467 4649 600 400 80 wm left bottom 100 FotoKjeldWiinblad 255 128 0 10

Vi kan i dag glædeligt offentliggøre, at Benjamin Mauritzen har forlænget sin kontrakt med Herlev Eagles for den kommende sæson.

Benjamin tager derfor hul på sin 3. sæson i Herlev Eagles, hvor det indtil videre er blevet til 77 kampe og 10 points for den 21-årige back.

Han er en rolig back, der har et godt overblik og har næse for det offensive spil, hvilket han også har vist, med sine 7 points i denne sæson

Formkurven har kun været opadgående, siden Benjamin havde første træning hos Herlev Eagles.

Især i år, hvor det blev til 7 points og til sidst en nøglerolle i vores powerplay, hvor han virkelig har vist, at han sagtens kan være med, når tempoet og niveauet spidser til.

Da vi i løbet af sæsonen var ramt på backsiden og Benjamin fik mere ansvar, steppede han virkelig også op, da holdet havde ekstra brug for det.

Han er meget vellidt blandt holdkammerater og i resten af organisationen, så det var kun naturligt at få forlænget aftalen med Benjamin, da muligheden bød sig.

Vi er rigtig glade for, at det er lykkedes os at få forlænget aftalen med Benjamin og vi glæder os til at se den gode udvikling fortsætte i den kommende sæson.