HERLEV BYMIDTE er hovedsponsor for Herlev Eagles!! BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!  

spildansk.nu


Byggeringen.dk

BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!

Absolut Skadedyr

BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!carlras.gif


City Container

Pro ServicesDansk Metal

Ørneborgen


Vanx Hockey

Smiley Rapport

Eagles


 

11377096 723067931149390 7773200498541571070 n 


-          Når enden er god, så er alting godt.

Sådan lyder ordsproget i hvert fald og det vil vi prøve at læne os op ad. Så derfor inviteres I alle til afslutningsfest lørdag d. 4. marts, hvor  ur●ban DJ’s vil fyre op under folket, og få sæsonen afsluttet med et brag!
Det er ingen hemmelighed, at sæsonen sportsligt ikke har været tilfredsstillende, og det havde da også været sjovere, at afholde vores afslutningsfest i april.
Sådan er det desværre ikke, men derfor vil det alligevel glæde os, at se jer alle sammen til årets afslutningsfest i Herlev Eagles.

Ligesom de andre år, så er der lagt op til et stort hockeybrag, når spillerne udfordrer supporterne til årets hockeykamp.

Arrangementet løber af stablen på følgende måde:

  • 17.00: Møder alle supportere der er interesseret i at give sæsonens spillere en røvfuld, på tribunen, herefter udleveres udstyr og gøres klar. (Tilmelding foregår via følgende mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., der er 20 pladser og de uddeles efter først-til-mølle-princippet.)
  • 18:00: Er der puckdrop! Her begynder ÅRETS KAMP – her er alle velkommen til at se på og give god opbakning!
  • 19:30: Åbner dørene til klubrummet hvor årets afslutningsfest afholdes – der vil blive solgt øl/vand/shots og cider i baren.
  • 20:00: Går ur●ban DJ’s på – og fyrer op under stemningen!
  • 22:00: Trupnyt! Vi ser allerede frem mod næste sæson, og kommer med spændende afsløringer vedrørende næste sæsons spillertrup.

Så kom glad og lad os vise vores sande Eagles-hjerte og få sendt alle godt på sommerferie!!! Vi glæder os!

Vel mødt, Herlev Eagles!