HERLEV BYMIDTE er hovedsponsor for Herlev Eagles!! BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!  

spildansk.nu


Byggeringen.dk

BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!

Absolut Skadedyr

BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!pwc_logo.gif


City Container

Pro ServicesDansk Metal

Ørneborgen


Vanx Hockey

Smiley Rapport

Eagles


DALLAS

Så er vi nået til sæsonens sidste kamp mod Danmarks sydligst beliggende Metalliga-mandskab. SønderjyskE kigger tirsdag aften forbi til en kamp, hvor Eagles igen skal forsøge at hente sæsonens første 3-pointssejr, men ud over det ikke har meget andet end æren at kæmpe for. I søndagens kamp mod Gentoftesørgede drengene for spænding langt ind i 3. periode, og den kampgejst skal vi gerne have fundet frem igen i aften.

For der står meget mere på spil for aftenens modstander. SønderjyskE går benhårdt efter at nå grundspillets fjerdeplads, der giver en fordel i første runde af et slutspil, som jeg forventer bliver fuldstændig uforudsigeligt i år. De kommer lige fra to kampe mod Rødovre, der kun resulterede i en enkelt (smal) sejr, og en pålidelig kilde har visket mig i øret, at de i fredagens kamp i Rødovre bestemt ikke så skræmmende ud og fortjent tabte.

Så måske er det ikke et dårligt tidspunkt for Herlev at slå til. Ganske vist har SønderjyskE vundet alle de fire første kampe i sæsonen, men de har kun været overbevisende en enkelt gang, så der er en god mulighed for, at vi har en spændende kamp i vente i aften.

I forbindelse med aftenens kamp fejrer Herlev Eagles en af holdets solide spillere, nemlig Dallas Maxwell, der i søndags spillede sin kamp nummer 200 for Herlev. Det er meget imponerende hans unge alder taget i betragtning, at han allerede har nået så mange kampe i ligaen for Herlev. Stort tillykke til Dallas med kampjubilæet!

Pucken kastes i isen kl. 19.00