HERLEV BYMIDTE er hovedsponsor for Herlev Eagles!! BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!  

spildansk.nu


Byggeringen.dk

BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!

Absolut Skadedyr

BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!pwc_logo.gif


City Container

Pro ServicesDansk Metal

Ørneborgen


Vanx Hockey

Smiley Rapport

Eagles


 KWI8231 4576 600 400 80 wm left bottom 100 FotoKjeldWiinblad 255 128 0 10

 

Skal Herning blive de næste? Overskriften dækker såmænd over det faktum, at Eagles for en uge siden efter et kæmpe overtidsdrama vandt den første hjemmekamp i sæsonen. Sejren var ekstra sød, da det var naboerne fra Rødovre, det gik ud over, og endelig kunne supporterne nyde sejrens sødme, da det gennem takstfaste "Vi vil ha' Herlev på isen"-råb lykkedes at få spillerne tilbage på banen til en fortjent hyldest.

Det bringer os tilbage til overskriften: Skal Herning blive de næste, der må forlade Herlev uden alle tre points? For ganske vist er Herning den mest vindende hockeyklub i Danmark, men i denne sæson ser det ikke ud til, at det skal blive til endnu et mesterskab. Blue Fox har seks points op til fjerdepladsen og har netop slået topholdet fra Aalborg, men de har tabt de seneste tre udekampe, hvilket er en serie, der meget gerne må fortsætte i aften.

I Herlev vælger vi derfor at glemme weekendens kamp i Rungsted - hvor især tredje periode bør forbigås i stilhed - og fokusere på aftenens opgør, der er en af de kampe, hvor Eagles har en mindst lige så stor chance for sejr som modstanderen. Så længe drengene stiller op med samme gejst som i Rødovre-kampen, så ser det slet ikke så skidt ud.

Vi ses i aften i Ørneborgen til face-off kl. 19.00!