HERLEV BYMIDTE er hovedsponsor for Herlev Eagles!! BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!  

spildansk.nu


Byggeringen.dk

BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!

Absolut Skadedyr

BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!senge.gif


City Container

Pro ServicesDansk Metal

Ørneborgen


Vanx Hockey

Smiley Rapport

Eagles


Hjelme

Derbyday!

Eagles - Mighty Bulls

Vi må jo nok erkende, at slutspillet ikke bliver let at nå i år...
Meeeen, skulle der være en kamp i restprogrammet, vi gerne vil vinde, så er det tirsdag aften mod rivalerne fra Rødovre.
Det er årets fjerde indbyrdes opgør og det sidste på hjemmebane i Ørneborgen. Sidste opgør på hjemlig is går nok mest over i historiebøgerne på grund af de røgbomber, nogle enkelte fans i misforstået loyalitet valgte, at vi alle skulle nyde synet og lugten af i store dele af kampen samt ikke mindst for antallet af udvisningsminutter. Hele 15*2 minutter, 3*5 minutter og 5 matchstraffe blev uddelt på en aften, hvor Rødovre ellers ret hurtigt fik hevet den sportslige spænding ud af kampen, som de sikkert vandt 2-8.

Det nederlag gør stadig lidt ondt, og det kunne være rart at modsige de 30% af læserne af Hockeymagasinet, der ikke tror på, at Herlev overhovedet oplever at få 3 points i en kamp i denne sæson. Men er der så noget at bygge optimismen på? Det er jo ikke ligefrem en byge af points, der er endt hos Eagles i den seneste tid. Tro det eller lad være, men ja - det er der faktisk. Hvis kampene kun varede én periode, så ville Herlev have fået 8 points ud af de sidste fire kampe! Og det er faktisk mod den samlede top 3 samt mestrene fra Esbjerg! Vi håber på, at vi fortsætter stimen med at få en god kampstart, sætter pres på Mighty Bulls og denne gang holder hjem. For ved I hvad? Vi fortjener det! God kamp! 

 

Optakt: Claus O.