HERLEV BYMIDTE er hovedsponsor for Herlev Eagles!! BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!  

spildansk.nu


Byggeringen.dk

BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!

Absolut Skadedyr

BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!carlras.gif


City Container

Pro ServicesDansk Metal

Ørneborgen


Vanx Hockey

Smiley Rapport

Eagles


 KWI6967 4433 600 400 80 wm left bottom 100 FotoKjeldWiinblad 255 128 0 10

Optakt til Eagles - White Hawks
 
Tirsdag aften kl. 19.00 tager Eagles mod Frederikshavn White Hawks, der dermed har været på langtur på en hverdag. Skal det være dagen, hvor Eagles endelig får points på hjemmebane? Det er jo kun lidt over en uge siden, at J.P.'s drenge tog en overraskende overtidssejr mod netop Frederikshavn, så der er basis for endnu en overraskelse i Ørneborgen i aften.
 
Faktisk var Herlevs sidste hjemmesejr mod netop Frederikshavn (og vi undlader at komme ind på, hvor længe det er siden...), så hvad ville være mere passende, at det er i netop dette opgør, at vi igen ser Eaglesspillerne med armene over hovedet efter 60 minutter?

En af nøglerne til succes kan være, at spillerne holder sig ude af straffeboksen.
Eagles har haft næstflest minutter i skammekrogen af alle hold i Metalligaen, og Jordan Knackstedt ligger nr. 1 i personlige udvisningsminutter.
Så set i det lys, at Frederikshavn scorede 3 af 5 mål mod os i overtal i det seneste opgør, så bør det være et sted, hvor holdet har fokus. Men med 2 mål af Brett Sonne mod netop White Hawks, en fokuseret Jordan Knackstedt og en Kim Staal på vej i målform er der grund til optimisme.
 
Vi ses i Ørneborgen!
 
Optakt: Claus O.