HERLEV BYMIDTE er hovedsponsor for Herlev Eagles!! BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!  

spildansk.nu


Byggeringen.dk

BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!

Absolut Skadedyr

BIG er hovedsponsor for Herlev Eagles!!4xaagerup.gif


City Container

Pro ServicesDansk Metal

Ørneborgen


Vanx Hockey

Smiley Rapport

Eagles


 

af008720694c0bfe7f9e1839aad981b6


Kim Staal er en del af ejerkredsen i det nye ambitiøse, danske ishockeymærke Vanx, der netop har indgået en omfattende udstyrsaftale med Herlev Eagles.

En række nuværende og tidligere ishockeyspillere – heriblandt den tidligere landsholdsspiller Kim Staal – er gået sammen om at etablere virksomheden Vanx.

Virksomheden blev etableret i 2015 med det formål at producere kvalitetsudstyr til kræsne ishockeyspillere til priser, som klubber og udøvere har råd til at betale.

Og allerede nu – inden Vanx’ første kollektion af stave og handsker er kommet i handlen – er det lykkedes virksomheden at tegne en omfattende udstyrsaftale med Herlev Eagles.

Aftalen betyder, at Herlev Eagles’ Metal Ligaen-hold i sæsonen 2016/17 skal spille med stave og handsker fra Vanx.

- Vi er meget stolte over, at vi i vores første rigtige sæson kan konkurrere med de etablerede mærker i branchen ved at lande en kontrakt i Metal Ligaen, siger Pål Andersson, Direktør hos Vanx og fortsætter:

- Sammen med Herlevs ledelse ser vi aftalen som en start på noget nyt og spændende. Vanx er i gang med at bygge en konkurrencedygtig virksomhed op fra bunden, hvor det er målet, at vi inden for de kommende år skal være blandt de bedste. Herlev Eagles står samme sted og er i gang med at bygge et nyt hold op bestående af unge, talentfulde spillere, og klubben har – ligesom os – meget store ambitioner, siger han.

Høj kvalitet og besparelse

Hos Herlev Eagles ser Nicolai Flindt, frem til samarbejdet med den nye virksomhed.

- VANX har leveret et oplæg som var meget tiltalende for en klub som vores. Udover at produkterne har høj kvalitet og er blevet gennemtestet af spillerne, så sparer vi også en del penge på dette oplæg i forhold til de tilbud, vi har fået fra andre aktører i branchen. Vi er meget glade for, at kan følge de her drenge på deres rejse til at blive en etableret spiller på ishockey-markedet, siger Nicolai Flindt, Sportslig ansvarlig, Herlev Eagles.

I denne sæson fokuserer Vanx udelukkende på stave og handsker, men de kommende sæsoner vil virksomheden udbygge sin kollektionen med yderligere produkter.

- Målet er at blive blandt de tre største leverandører af ishockeyudstyr i verden i løbet af de næste seks år, siger Pål Andersson.

Vanx’ produkter er i handlen fra 10. juli og kan købes hos Skatertown.

Yderligere informationer

Pål Andersson

+4571990050

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.