– 1. kvartfinale i Herning fredag aften, blev afbrudt i ca. 35 minutter da brandvæsenet ryddede hallen pga. pyroteknik. Opbakningen fra vores supportere er uvurderlig og vi håber at I vil støtte holdet i de kommende ude- og hjemmekampe. 
Pyroteknik/kanonslag og andet fyrværkeri hører dog ikke hjemme i en skøjtehal, og vi tager på det kraftigste afstand fra at det bliver antændt før/under og efter vores kampe. Vi i Herlev Eagles ønsker ikke at være berygtet som holdet, hvis fans ikke kan opføre sig ordentligt.
 
Derfor vil der blive uddelt karantæne til alle Herlevs kampe på ude- og hjemmebane i 1 år, når de ansvarlige bliver fundet. Ved gentagelse risikerer vi at skulle spille for tomme tribuner og modtage andre økonomiske sanktioner. Dette vil naturligvis skade klubben og vores chancer for avancement i årets turnering.
Desværre er klubben allerede blevet pålagt ekstra økonomiske omkostninger, da vi imorgen skal opgradere på de sikkerhedenforanstaltninger vi allerede har taget. Derudover har klubben, af DIU fået påbud mod udefans til tirsdagens kamp i Herning.
Skulle der alligevel blive antændt fyrværkeri af nogen art i de kommende udekampe i Herning, vil alle Herlevs supportere blive sendt ud af hallen, resten af kampen.
 
Vi håber at Herlev’s supportere fortsat vil bakke holdet flot op og at de kommende kampe kan blive afviklet i en god atmosfære.”