Ledelsen hos Herlev Eagles har gennem længere tid haft et ønske om at udvikle organisationen, som hidtil har kørt på udelukkende frivillig basis. Efter en årrække med svingende resultater og en svær økonomi, har vi efter nøje overvejelser fundet frem til at det næste skridt for klubben er at fastansætte en direktør. Derfor har vi ansat Dennis Westy som tiltræder stillingen i Elitehockey ApS, som er selskabet bag Herlev Eagles.

Dennis Westy udtaler:

Jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang. Da jeg for første gang var til en af Herlevs hjemmekampe for godt 5 år siden, havde jeg ikke regnet med at står her idag. Men klubben voksede på mig og langsomt er jeg blevet mere og mere involveret i klubben og har hjulpet til på områder hvor jeg kunne. Det er en klub der har en helt speciel ånd, som er svært at beskrive før man har oplevet det. Det stærke sammenhold og viljen til at kæmpe for sejr og ikke lade modgang stå i vejen. Det er bare nogle at de kendetegn der beskriver de mange frivillige, der hver dag gør en unik indsats for at vi i Herlev kan bryste os med at have et hold der spille med i den bedste række i dansk ishockey.

Min vigtigste opgave bliver at skabe vækst i klubbens økonomi i tæt samarbejde med bestyrelsen. Vi skal sammen med de mange frivillige udvikle klubben og skabe fremgang.

Dennis kommer bla. til at varetage den daglige drift og han skal være med til at udvide vores sponsornetværk. Samtidig skal han være med til at udvikle oplevelsen omkring Herlevs hjemmekampe.

Det er et stort arbejde at drive en ishockeyklub, og afgående direktør Kenneth Christiansen har ønsket at kunne fokusere mere på sin egen virksomhed. Derfor har han og bestyrelsen sammen besluttet at tidspunktet er det rigtige for et skifte. Kenneth har været et stort aktiv for klubben. Han har kæmpet med næb er klør, og kommer fortsat til at hjælpe ledelsen lidt i baggrunden. Vi skylder Kenneth en kæmpe tak for hans store indsats for Herlev Eagles de seneste fire år.

”Jeg er glad for min tid i Herlev Eagles’ ledelse, men må erkende at tiden er kommet til at fokusere på andre ting. Jeg synes trods den økonomiske og sportslige svære tid at vi organisatorisk har fået udviklet klubben og jeg ser meget frem til at følge Dennis og bestyrelsen fortsætte det arbejde. Jeg vil gerne takke bestyrelsen, spillere, trænere og ikke mindst alle de frivillige for samarbejdet og indsatsen. Jeg ønsker alt det bedste for Herle Eagles og er sikker på at klubben går en lysere tid i møde”. – udtaler Kenneth Christiansen.

Bestyrelsen