Hvordan vil du have din perfekte weekendoptakt se ud, hvis du selv kan vælge? Her er et fantastisk tilbud, du ikke kan sige nej til: Derby i Ørneborgen mellem Herlev Eagles og Rødovre Mighty Bulls med en opvarmning bestående af fanmarch og happy hour i skøjtehallen! Kan det blive meget bedre?

På den sportslige side kom Eagles i tirsdags lidt ned på jorden i Odense efter den flotte hjemmesejr over Gentofte. Kampen mod Stars viste dog, hvad drengene er i stand til, og en plads i slutspillet er stadig målet, og det var da stort set også kun de første 10 minutter mod Odense, der ikke var godkendt. Det har gennem alt for mange kampe været Herlevs problem, at vi er kommet elendigt fra start og derfor har været presset i anden og tredje periode.

Rødovre varmede op til aftenens derby med at spille mod Esbjerg Energy i går, hvor det blev til en 5-2 sejr. Sejren var dog ikke helt så sikker, som cifrene tyder på, for kampen var helt lige indtil 6 minutter før tid. Faktisk er aftenens kamp deres tredje kamp på 4 dage, så vi kan jo dermed håbe på, at der er trukket nogle procent energi ud af “de røde”, så en Eagles-sejr er kommet endnu tættere på. Deres sejrsstime på indtil videre fire kampe skal stoppes i aften!

Dallas Maxwell er tilbage efter karantæne, og sammen med resten af drengene både på isen og på lægterne skal vi vise, at vi er klar fra første sekund! Vi ses i Ørneborgen!