Herlev Eagles søger frivillige!

Vi søger flere frivillige til vores i forvejen fantastiske team af dedikerede hjælpere omkring Herlev Eagles. Så er du klar på at gøre en forskel og give en uvurderlig hjælp til holdet omkring Herlev Eagles, så er det lige dig vi står og mangler.

Lige nu søger vi hjælp til følgende områder:

Eagles TV: Kom helt tæt på holdet og vær med til at lave spillerinterviews og kampoptakter. Har du flair for grafik og reklamer er det kun et plus!

Sociale medier: Er du 100 meter mester i Facebook og Instagram? Er du klar på udfordringen om at gøre Eagles mere synlig og komme bredere ud via de sociale medier? Et vigtigt område vi gerne vil styrke med den helt rigtige person

Opsøgende salg: Det kan være det første opkald/besøg eller den helt rigtigt ide til at få flere besøgende i PM Montage Arena. En som kan sparre med vores direktør og hjælpe med praktiske ting som præsentationer og events!

Som frivillig i Herlev Eagles får du til gengæld

1. Et stort netværk
2. Et personligt sæsonkort
3. Mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt
4. Komme helt tæt på Herlev Eagles

Er du interesseret så skriv til lcs@elitehockey.dk eller ring på 21362275 for at høre nærmere

Vi håber at høre fra dig

De bedste hilsner
Herlev Eagles