Kaptajn Brett Thompson forlænger med Herlev

En af de vigtigste brikker på Eagles’ hold er faldet på plads. 28 – årige Brett Thompson har forlænget sin aftale med Herlev så den gælder for de kommende to sæsoner. Den lille tekniske terrier blev hentet til Herlev af JP MaCcallum og fortsatte selvom træneren fik et nyt navn sæsonen efter. Det bliver således Brett’s 3. sæson i Herlev og hans navn var et af de første der kom på blokken, da planerne mod den kommende sæson blev lagt.

I forrige sæson havde han stor succes i kæde med Frederik Bjerrum og Thomas Søndergaard. I den forgangne sæson var han i en af ligaens stærkeste kæder sammen med Thörnberg og Quist. Næste år får han igen nye legekammerater men det ser ikke ud til at spille den store rolle hvem han spiller sammen med – han bomber bare derudaf. I denne sæson blev han nr. 5 på ligatopscorerlisten og han scorer på mere end hvert 5. skud han sender afsted.

Det er i alt blevet til imponerende 103 points i 104 kampe.

Bestyrelsen