Kontraktforlængelser i Herlev Eagles

Tre danske spillere forlænger aftale med Herlev Eagles for yderligere et år.

I denne omgang kan vi offentliggøre Christoffer Gath, der trods sine kun 19 år allerede nærmer sig 150 kampe for Eagles. Gath har spillet VM på U18 og U20 landsholdet de seneste fire sæsoner. Det er slut nu og til næste sæson bliver det altså med 100% fokus på ligaen.

Mads Carlsen kom til Herlev for et år siden og fortætter altså. Dermed bliver han den 5 danske back der forlænger med Herlev. Carlsen er faldet godt til og fylder med sit fysiske spil godt i egen zone. De danske backer får et større ansvar til den kommende sæson, da det pt. er planen at køre med to importbacker.

Ulrich Linnet fik store dele af den forgange sæson ødelagt af sygdom. Han kom først for alvor i gang efter nytår, men er altså nu tilbage på 100%. En sand kriger der blokerer flere skud end de fleste. Ulrich har mere end 350 kampe i ligaen og kender sin rolle med primær fokus på det defensive. En sand holdspiller.

I den kommende uge forventer vi at kunne præsentere de første imports, heriblandt en forlængelse med en af forrige sæsons vigtigste spillere.

Bestyrelsen