Wener skriver 3 år med Herlev

Herlevs træner Patric Wener har forlænget aftalen med forstadsklubben så den nu løber til 2022. Det er første gang at Herlev laver en så lang aftale med en træner. Men i Herlevs bestyrelse er der ingen tvivl om at Patric er den rigtige mand til opgaven.
 
Sportschef Nicolai Flindt om forlængelsen:
At finde det rigtige match mellem en træner og en klub er ikke den nemmeste opgave i verden. Der er sportslige og kulturelle forhold der skal passe sammen. Når man kommer i vores omklædningsrum, er man ikke i tvivl om at Patric og Herlev passer godt sammen. Den arbejdsindsats Patric lægger i dagligdagen, med konstant at udvikle på spillerne og implementere sit koncept er imponerende. Vi har ønsket at skabe noget stabilitet og det virkede derfor mere end logisk at forlænge samarbejdet allerede nu. Vi er stadig i et tidligt stadie ift. vores ambitioner om at nå en semifinale senest i 2021 og det skulle ikke handle om hvor langt vi når i denne sæsons afslutning. Især vores unge spillere har udviklet sig enormt under Wener og vi håber at mange af dem ønsker at deltage i den rejse vi har planlagt for de kommende tre år.
 
Wener om forlængelsen:
Jeg er rigtig glad for at være i Herlev og er meget tilfreds med at vi nu får skabt muligheden for at udvikle på holdet og klubben over de kommende tre år. Denne sæson har været meget lærerig og det bliver meget spændende at udfolde den plan vi har lagt for de kommende sæsoner. Jeg ønsker at udvikle på spillertruppen, så vi kan løfte os resultatmæssigt år for år. Vi har store ambitioner og en god strategi for at opnå vores mål. Jeg ser virkelig frem til at fortsætte det vi i denne sæson har fået grundlagt.