Grib Pucken: Arbejd med ishockey og tag din klasse med til Metal Liga-kamp

Nyt spændende projekt som er blevet lanceret idag 5/2 fra DIU.

—————————————————————————————————————————

Nu kan skoleklasser i 5. og 6. årgang komme til Metal Liga- og 1. divisionsishockey samtidig med, at de arbejder med ishockey som tema i skolen

Under VM i ishockey i 2018 gennemførte VM-organisationen med stor succes et skoleprojekt kaldet ”Grib Pucken.”

Kort fortalt arbejdede en lang række skoleklasser landet over med temaet ishockey op til og under VM 2018 i Danmark, og det betød, at mange skoleelever blev introduceret til sporten under det forrygende VM.

Nu føres ”Grib Pucken” videre på nationalt plan. Det vil sige ude i Metal Liga-klubberne og til klubberne i landets næstbedste række, 1. division.

I forbindelse med arbejdet med projektet kan skoleklasser i hele Danmark komme på besøg til en Metal Liga-kamp eller en kamp i 1. division.

Arbejdsmaterialet kaldes ”Grib Pucken 2.0” og er omdannet fra VM-materiale til liga-materiale.

– Materialet er målrettet til skolebørn i 5. og 6. klasse og tæller skoleopgaver i mange forskellige fag. Det var en stor succes under VM, og vi håber, at mange vil tage imod det nye tilbud – både i ishockeybyerne, men også nye steder i Danmark, hvor der ikke er en skøjtehal, siger udviklingskonsulent i Danmarks Ishockey Union, Christina Lissa Benn.

”Grib Pucken” giver mulighed for at arbejde med ishockey både i dansk, matematik, idræt og historie, mandkundskab og håndværk og design, og det tæller en komplet inspirationsguide til lærer og elever.

Den guide kan findes online under gribpucken.dk.

– I forbindelse med projektet kan skolebørnene komme ind til en Metal Liga-kamp, mens andre klubber tilbyder eleverne at komme på is og prøve ishockey i praksis. Man kan ligeledes vinde billetter til en landskamp i foråret 2020, fortæller Christina Lissa Benn.

Mere info:
Udviklingskonsulent, Danmarks Ishockey Union
Christina Lissa Benn:
Mail: cbe@ishockey.dk
Telefon: 6076-3391