Magnus Povlsen og Oliver Reuter til Herlev

Efter Hvidovres kedelige exit fra ligaen skifter to spillere med øjeblikkelig virkning til Herlev. Med Benjamin Mauritzen og Per Savilahti ude på ubestemt tid og en Magnus Koch der med stor sandsynlig skal til U20 VM, er vores backlinje noget udfordret. Derfor var det en hurtig og nem beslutning at hente Magnus Povlsen tilbage til Herlev, hvor han tidligere har spillet tre sæsoner. Den hurtige og hårdtarbejdende back har trænet med siden i onsdags og papirerne er lige gået i orden, så han får debut i Herning i dag kl. 15.

Se statistik på Magnus her:
https://www.eliteprospects.com/player/91959/magnus-povlsen

Oliver Reuter spillede allerede kamp for Herlevs U20 mandskab i onsdags. Reuter er formentlig også blandt Olaf Ellers udvalgte som rejser til U20 VM om en uges tid. I første omgang kommer Reuter til at spille på vores 1. div mandskab, men det er nok ikke utænkeligt at vi får
den unge center at se i Metalligaen i løbet af sæsonen.

Se statistik på Oliver her:
https://www.eliteprospects.com/player/267296/oliver-reuter

Bestyrelsen