Den bedste back i Herlev nogensinde

Det har været lidt op ad bakke at få den sidste back på holdkortet. Men nu skulle det være sikkert og vidst at han lander i Herlev på tirsdag. Den sidste import er på plads og har helt sikkert været værd at vente på. Det er uden sammenligning den bedste back (bortset fra Kevin Kleins 8 kampe under NHL log-out’en i 2012) der har skrevet kontrakt med Herlev nogensinde. Et imponerende CV med Svensk U20 VM, fast svensk SHL og finsk LIIGA erfaring de seneste mange år. Per Savilahti er 33 år og er var selvfølgelig et naturligt valg da muligheden bød sig. Fra første kontakt til kontrakten var skrevet under, gik der under et døgn og det er en motiveret spiller, der støder til truppen på tirsdag. Per får hvis alt går efter planen, debut i sæsonåbneren 15/9 på udebane mod Esbjerg og spiller i trøje nr. 88.

Vi skylder en stor tak til Brifi-byg og Herlevsupportene der via støtteforeningen har fået enderne til at nå hinanden. Fantastisk opbakning – tusind tak for det.

Se statistik på Per her:https://www.eliteprospects.com/player/1702/per-savilahti-nagander

Uddybende spørgsmål kan rettes til Nicolai Flindt på tlf. 2788 2762