Pressemeddelelse

Herlev Eagles har i dag løftet sløret for en ny ejerstruktur i selskabet.

Fire nye ejere er trådt til og har tilført klubben ansvarlig kapital. De nye ejere er Jesper Theilvig, Lasse Hockerup, Yuri Shaposnikov og Stig Wessberg.

De to hidtidige ejere, Jacob Andreasen og Kenneth Christiansen, er stadig med, og ejerkredsen udgøres nu af disse seks personer.

De fire nye ejere tilfører, udover kapital, stor forretningsmæssig indsigt og et friskt syn på det at drive en semiprofessionel ishockeyklub.

Med en retableret egenkapital og med nye og gamle sponsorers hjælp, er det nu muligt for Herlev Eagles at tænke langsigtet og det giver ro til at udvikle forretningen og dermed det fremtidige indtjeningsgrundlag.

”Vi vil fremadrettet have langt større fokus på vores forretning og udviklingen af denne. Og de økonomiske målsætninger vil tælle mindst det samme som de sportslige” udtaler klubbens nye direktør Lars Skjøth.

Sportschef Nicolai Flindt udtaler:

”Der vil dog også være fokus på at udvikle vores vigtigste produkt nemlig holdet.

Dette kommer til at foregå på flere måder. Vi har ikke økonomisk råderum til at hente dyrere spillere, men vi vil i endnu højere grad end tidligere arbejde med klubkultur og træningsmiljø”.

”Vi vil i et forstærket samarbejde med moderklubben Herlev Ishockey Klub udvikle egne Herlevdrenge, og vi vil tiltrække unge spillere fra andre klubber, som mangler det endelige seniorgennembrud.

Mikset af voksne udenlandske spillere, unge Herlevdrenge og yngre spillere udefra har vist sig som det rigtige set-up for os og med en stærkere organisation omkring dem, tror vi på, at vi kan udvikle alle vores spillere og flytte holdet kontinuerligt.

I spidsen for dette arbejde står Patrick Wener og Filip Faurholm, men kulturen og miljøet bliver alle ansvarlige for.

Vi skylder Herlev, Herlevs borgere og vores dedikerede fans at løfte os, og vi glæder os til at komme i gang med arbejdet og vise Herlev frem som en rigtig ishockey by,

Herlev har gennem årene udviklet en del landsholdsspillere. Dette vil vi gøre endnu mere for i fremtiden. I øjeblikket har vi seks U-landsholdsspillere, hvoraf fem af dem er på kontrakt hos Eagles. Vi skal sammen med Herlev Ishockey Klub blive endnu bedre til at integrere vore unge landsholdsspillere og andre talenter i eliten og gøre overgangen fra ungdom til senior nemmere. Dette vil også være et indsatsområde”, uddyber Nicolai Flindt.

Herlev Eagles kunne også meddele, at man har forlænget aftalen med Kim Staal for yderligere et år.

”Kim er en vigtig mand for Herlev Eagles både på og udenfor isen, og han skal være med til at professionalisere både kulturen og træningsmiljøet i Eagles” siger Nicolai Flindt.

Kim Staal udtaler:

”Jeg glæder mig til endnu en sæson med ørnen på brystet og til endnu en sæson i Herlev Eagles. Jeg håber, at vi med en ny kultur og et nyt træningsmiljø kan skabe et mere stabilt hold.”

Bestyrelsen